Tel:

0649408684

Email

info@fysiotherapieaandemaas.nl

Adres

Albrandswaardsedijk 74T, 3172 AA Poortugaal

Verwijzing

Nadat de DTF is geïntroduceerd is een verwijzing voor fysiotherapie bij een chronische indicatie, aan huis fysiotherapie of fysiotherapie vanuit de basisverzekering nog steeds noodzakelijk. Ook is een verwijzing nodig voor het aanvragen van TEK, compressie- en/of wondmaterialen en verbandschoenen*.

*We bestellen zelf de compressie- en/of wondmaterialen en de verbandschoenen, u hoeft alleen de verwijzing te maken.

Wij zijn erg geholpen met een medisch overzicht, klachtenlijst van de patiënt, omdat men zelf vaak niet alles kan vertellen, men weet het tijdspad niet meer of hoe de aandoening heet. Voor een optimale begeleiding zijn we graag op de hoogte van de andere aandoeningen/ziekten en andere betrokken zorgverleners!

Ook bij een chronische indicatie en gebruik wil maken van ergotherapie, logopedie en/of diëtetiek is een verwijzing gewenst!

Samenwerking

We werken interdisciplinair samen met de orthopedisch schoenmaker, podotherapeut, pedicure, ergotherapeut, diëtiste en hulpmiddelenleveranciers.

Netwerken

We zijn aangesloten bij Chronisch ZorgNet en ParkinsonNet, zodat de patiënten de zorg volledig vergoed* krijgen van de verzekeraar.

*Binnen de regels van de zorgverzekeraar: Eerste 20 behandelingen bij een chronische indicatie worden vergoed via de aanvullende verzekering en wanneer iemand deze niet heeft, moet men deze zelf betalen. Behalve bij directe vergoeding vanuit de basisverzekering, dan gelden alleen de kosten van het eigen risico.

Zorgzoekers

Met de zorgzoeker van het SKF, stichting keurmerk fysiotherapie, kunt u o.a. selecteren op oedeemtherapeut. U ziet dan alle aangesloten oedeemfysiotherapeuten in de omgeving.

Met de zorgzoeker van DigiH, kunt u alle zorgverleners met de specialisaties longaandoeningen (o.a. COPD), PAV, osteoporose, corona, hartrevalidatie, Fit4surgery en valpreventie zien. De zorgzoeker is gebaseerd op de informatie van Chronisch ZorgNet.

Fysiotherapie Collectief Rijnmond, FCR heeft een overzicht gemaakt van het aanbod valpreventie, oedeemfysiotherapie, oncologiefysiotherapie en sportfysiotherapie in de buurt.

Online verwijzen

Wij zijn aangesloten bij ZorgDomein en DigiH, waardoor u gemakkelijk kunt doorverwijzen! Wij zijn te vinden via Paramedisch en via Hulpmiddelen.

Kunt u niet verwijzen via ZorgDomein of DigiH, dan kunt u hier een papieren versie downloaden. Deze kunt u meegeven aan de patiënt.

Veilig mailen

Wij kunnen u een rapportage of overdracht mailen via zorgmail. Daarnaast kunt u ons mailen óf naar ons zorgmail account, óf naar i.berg@anteszorg.nl, het veilige mailaccount van de instelling, Antes.